Kihyun iz MONSTA X zabrinuo fanove nakon što je nastupio na koncertu sa slomljenim rebrom.



Obećao je fanovima da bez obzira na povredu, neće propustiti koncert.

Kihyun iz MONSTA X sa sažaljenjem je saopštio fanovima da je polomio rebro, dok je MONSTA X trenutno u Sjedinjenim Državama, sa njihovom svetskom turnejom ,,We Are Here"

Iako je zadobio tešku povredu, Kihyun je otkrio da ne želi da propusti koncert, iako ga je mučio veliki bol.

U pismu fanovima, otkrio je svoje unutrašnje misli.

,,Od svog debija nisam propustio nijednu emisiju, a upravo ću nastaviti sa večerašnjim nastupom, ali ako ne budem oprezan možda necu nastupati duže vreme, niti ću moci da vidim Monobebe, tako da moram da nastupim sedeći na stolici."




Fanovi na koncertu u Los Angelesu su razumeli Kihyuna, a neki su ga nagovarali da izdvoji vremena za odmor.

Ipak, Kihyun je i dalje bio odlučan da nastupi na koncertu, i da bude sa fanovima.

Kao što je i obećao, i dalje je nastupao dok je sedeo, impresionirajući fanove svojim emotivnim pevanjem.
Čak i dok je bio u bolovima, još uvek je bio u stanju da ispeva visoke note i da ispolji pravu energiju.

Tokom koncerta izveo je čak i deo koreografije dok je pevao, što je izazvalo zabrinutost među fanovima zbog njegove povrede.
Ipak, ove strahove je postepeno nadvladao ponos, kada su fanovi shvatili da Kihyun nastupa jer je on to želeo i zato što nije hteo da izneveri fanove.

U toku svog govora tokom koncerta, Kihyun se obratio fanovima u vezi njihove zabrinutosti i uverio ih u njegovu odlučnost.

,,Osećam se kao da ste svi bili zaista šokirani, tako da mi je žao. Žao mi je fanova koji su čekali godinu dana ovaj koncert, izvinjavam se i članovima. A da bih održao obećanje, uzeo sam vrlo jak lek protiv bolova pre koncerta, iako ne znam hoće li ovo postati bolje ili gore"
Kihyun je priznao da je, nastupajući sa polomljenim rebrom, izazvao veliku zabrinutost, ne samo fanova, već i ostalih članova i osoblja. Ipak je ponovio da je to zbog njegove strasti.

,,Znam da će se momci natezati sa mnom... ali znam da ću žaliti ako pijem lekove i ne nastupam, već ostanem u hotelu. Ovo je bila scena mojih snova već od 2015."

Kada je MONSTA X prvi put debitovao 2015. godine, imali su priliku da nastupaju u Staples Centru u Los Angelesu u sklopu KCON LA 2015.

Obećanje koje su dali bilo je da će se jednom vratiti na stadion na solistički koncert, obećanje koje je Kihyun želeo da ispoštuje.
Bez obzira na zadobijenu povredu, Kihyun je izjavio da ne žali.

,,Hvala vam što ste mi dali uspomene koje od danas neću nikada zaboraviti... Ne znam kako izraziti rečima, ali zaista vas volim, HVALA VAM!"

Iako su fanovi zabrinuti za zdravlje Kihyuna, oni su na koncertu blistali od ponosa i izrazili su zahvalnost na tome koliko je Kihyun odlučan.

Kihyun je trendovao na #1 na Twitteru u Sjedinjenim Državama, a mnogi fanovi su bili dirnuti njegivim postupcima.

Monobebe su poslali Kihyun-u ljubav i podršku na društvenim mrežama, a hashtag #GetWellSoonKihyun je takođe bio u trendu.
Dok fanovi razumeju kako Kihyun zna koliko su zabrinuti, mnogi se nadaju da će on videti njihove slatke poruke.

Prevod: @nikolina3774

Коментари

Популарни постови са овог блога

VIDEO: Baekhyun-a iz EXO-a su proganjali "sasaeng" fanovi na aerodromu!

MONSTA X uočeni kako snimaju novi spot u Los Anđelesu

Jungkook iz BTS-a sprema novu muziku!